خوب آقا محسن قضیه فرق کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون قبلا من فکر می کردم که یک سکه مثلا 5 دلار می ارزه اما شما داری می گی 350 دلار
همون 200 تا سکه رو اگه در نظر بگیریم می شه 70 هزار دلار که حدودا 227 میلیون تومن یعنی با هر سکه در یک روز پول یک کارت RX 470 رو می شه در آورد
حالا این سکه ها رو به کی باید بفروشیم؟
هدف ازینکار همین بود که یه بیزنس و سرمایه گذاری به بچه ها معرفی بشه، ولی مگر چند نفر دنبال میکنن؟! همش بیست سی نفر رو تا الآن با چشمام دیدم که دنبال میکنن (از کل هزاران نفری که مطالب رو میخوندن!) همین 30 نفر اگر فقط با کارت گرافیک خودشون (نمیخواد هم هزینه کنن) چنتا سکه رو استخراج کنن، یکی دو سال بعد، ممکنه ده ها میلیون تومن بخاطر همین سرمایه گذاری کوچک، بدست بیارن.
مگه هر کی میره سکه ماین می کنه میاد به شما بگه الان خیلی ها به تکاپو افتادن برای این کار و خیلی ها هم که گرافیک خوب دارن در حال ماین کردن هستن فقط نمی خوان به با سوادی شما اعتراف کنن یا مدیون شما بشن
آقا محسن من قبلا فکر می کردم که برای پول درآوردن باید کار کرد اما این رو مدیون شما هستیم که راه پول درآوردن بدون کار کردن رو داری یاد ما میدی
فقط خواهش می کنم از این باک نداشته باش که ویدئو هات بشه 20 مگابایت کمی با حوصله تر توضیح بده و فیلم های با کیفیت تری قرار بده
خیلی مخلصیم
Bookmarks